Erotickú adventúru Lyndaria: Lust Adventure vydalo TopHouse Publishing, ktoré už pár podobných hier má za sebou a chystajú do budúcna aj ďalšie. Celkovo sa na Steame takýmto erotickým adventúram prekvapivo darí a vlastne nikdy v histórii hier ich nebolo každý rok tak veľa nových. Je síce pravda, že sa podobajú ako vajce vajcu alebo silikónové prso prsu, ale hráči, čo obľubujú tento šteklivý žáner majú naozaj široký výber hier. Väčšinou tu máme hlavne erotické adventúry, ktoré sa podobajú realite a aj sa odohrávajú v reálnom živote alebo je to nejaké to fantasy alebo sci-fi ale väčšinou sa postavy podobajú tým reálnym. Lyndaria: Lust Adventure je niečo úplne iné a podobných hier naozaj nie je veľa, je totiž značne štylizovaná a síce je v hlavnej úlohe pekná blondýnka, ostatné postavy sú väčšinou zvieratá, čo sa podobajú postavou na ľudí a majú aj také správanie.

O čom je vlastne príbeh Lyndaria: Lust Adventure? Hlavnou postavou je blondýnka Maya, ktorá je dobrodružka, no stroskotá loďou na divnom ostrove niekde v Pacifickom oceáne. Pátra po svojom stratenom otcovi a bratovi. Príde však dosť skoro na to, že ostrov vôbec nie je opustený, práve naopak. Žije tu viacero klanov zvierat a Maya sa s nimi naozaj výrazne zblíži a to väčšinou dosť hlboko 🙂 Ale teraz vážne, tých klanov je tu viac a každý má nejaké svoje záujmy a Maya pre nich spĺňa rôzne úlohy, rozpráva sa s nimi, zisťuje nové veci a buď sa k nejakému klanu pridá a chráni hlavne ten alebo sa snaží celkovo zabrániť vojne medzi klanmi. Tých možností je tu viacero a hra aj mixuje viaceré žánre. Je to tak trochu RPG, vo väčšej miere simulátor randenia a ešte vo väčšej miere erotická adventúra.

Väčšinou je hra lineárna a máte danú úlohu a na mape ostrova máte interaktívne ikony kam sa viete prekliknúť do detailnejšieho prostredia (väčšinou sú to tábory klanov). Je tu veľa interakcie s postavami, veľa textu a celkovo veľa rozprávania sa na rôzne témy a samozrejme sú tu aj erotické scény, kvôli ktorým asi túto hru budete hrať primárne, veď kto by už hral erotickú hru pre jej príbeh alebo herné mechanizmy, keď sú tu erotické scény, všakže. Väčšinou totiž v týchto hrách ide hlavne o tú erotiku a síce sú tu aj iné herné prvky a mechanizmy, väčšinou nie sú až tak prepracované. Lyndaria: Lust Adventure je výnimka a patrí k malej skupine podobných hier, ktorá má tie adventúrne prvky zvládnuté dobre. Sám však musím uznať, že je hra občas až príliš ukecaná. Celkovo sú erotické scény dosť divné, keďže hlavná hrdinka sexuje vlastne so zvieratami, ale tie majú v podstate ľudské telá, čiže je to viac-menej ok a občas je to aj celkom sexy. Hlavne tá hlavná hrdinka. Inak je grafika 2D kreslená a je celkom pekná, rozhodne sa vizuálna stránka podarila a dobre sa na to všetko pozerá, ako na erotiku, tak na postavy a aj na prostredia. Ono máte viackrát aj možnosti voľby v rozhovoroch, čo robí hru zaujímavejšou a riadne si levelujete niektoré atribúty ako sila, inteligencia alebo šarm. Vašu hrdinku si môžete aj prezliekať, ale ak mám povedať pravdu, tie oblečenia sú celkovo dosť nudné. Očakával som aj viac erotických scén a tak celkovo je hra fajn, ale na najlepšie hry v žánru nemá.

Oficiálna stránka hry.

Hra vyšla na: PC.

Žáner: Erotická 2D adventúra. 

Multiplayer: Nie.

 

  • 75%
    - 75%
75%

Hodnotenie

Lyndaria: Lust Adventure je mix viacerých žánrov, nájdete tu RPG prvky, simulátor randenia, ale hlavne sa jedná o 2D erotickú adventúru. Je to pekne kreslené, hlavná hrdinka je fešanda a celkovo sa to vôbec nehrá zle. Len je to občas príliš ukecané a erotických scén mohlo byť aj viac.

Autor – Rado